Welkom

Welkom op mijn website, mijn naam is Maria Hennessy en ik ben een Medium/Holistisch Therapeut.

Ik ben geboren en opgegroeid in Ierland en verhuisde in 1993 naar Nederland.  Ik woon in Slootdorp (Noord-Holland) samen met mijn echtgenoot en ben trotse moeder van drie zoons.  Reeds geruime tijd werk ik als Medium/Holistisch Therapeut. In mijn praktijkruimte in Slootdorp heet ik u van harte welkom voor een persoonlijk consult, cursus of workshop. Ook ben ik als Medium regelmatig te gast tijdens spirtituele avonden en kunt u mij volgen Facebook.

In het verleden voelde ik mij vaak anders dan mijn familie of vrienden.  Ik ervoer al op heel jonge leeftijd de aanwezigheid van energieën, maar begreep niet wat dit was of waMaria Hennessyt ik ermee kon en stopte dit weg. Na een ingrijpende gebeurtenis (het overlijden van mijn vader), werden deze energieën sterker en kon ik niets anders dan ermee aan de slag gaan. Het is mijn overtuiging dat de juiste mensen op het juiste moment op jouw pad komen om je verder te helpen. In de loop der jaren hebben mijn gaven zich daardoor sterker ontwikkeld en was het starten van een eigen praktijk een logisch gevolg. Het is mijn roeping mensen te helpen en dat is zeer dankbaar werk.

Wat bied ik u aan in mijn praktijk? Onderstaand overzicht geeft uitleg wat ik voor u kan betekenen. Vaak zijn mijn behandelingen een combinatie van onderstaande disciplines. Intuïtief voel ik aan waar de cliënt op dat moment het meeste baat bij heeft en richt de behandeling daar op in.

Medium/Reading
Mental coaching
Magnetiseren
Quantum
Touch
Aromatherapie
Voetreflexologie